به گزارش میگنا دکتر فاطمه آذرتاش در یادداشتی از نباید های ازدواج دوم یا ازدواج مجدد نوشته است :گاهی برای افراد پیش می آید که پس از طلاق و یا فوت همسر عاشق فرد دیگری شده و به زندگی مجدد فکر می کنند برخی از مطالعات نشان داده اند که ازدواج مجدد برای سلامت روح و روان مناسب بوده و در مواردی هم موفق تر از ازدواج اول می باشند
درمقابل مطالعات دیگری گزارش داده اند که بسیاری از ازدواج های مجدد نیز منجر به جدایی و طلاق می شوند آنچه مسلم است عوامل بسیاری در شکست یا موفقیت ازدواج مجدد تاثیر دارد که منجر به این اطلاعات متفاوت می شود .
نباید های ازدواج دوم
اگر هنوز به خاطر رابطه قبلی خود به هر دلیلی غمگین هستید، برای ازدواج مجددعجله نکنید.
همسر جدید شما وظیفه ندارد که درد دل ها و غصه های شما را که مربوط به زندگی مشترک قبلی تان بوده تحمل کند.
با همسر سابق خود ارتباط احساسی برقرار نکنید.اگر احساس می کنید که به همسر سابق خود همچنان علاقه دارید،آمادگی برای ازدواج مجدد ندارید.
فرزندان خود را مهمتر از همسرتان در نظر نگیرید اگر از رابطه قبلی خود فرزندی دارید باید بدانید که همسر فعلی تان حتی در درجه ای بالاتر از فرزندتان قرار خواهد گرفت. با این کار بنیان خانواده تان مستحکم تر شده و رابطه موفق تری را رقم خواهید زد و در نهایت نیز خواهید دید که ازدواج موفق به سود فرزندتان است زیرا اگر ازدواج دومتان نیز به طلاق ختم شود برای فرزندتان یک فاجعه خواهد بود.
همسر جدیدتان را با همسر سابق خود مقایسه نکنید.
مقایسه رابطه اول با وضعیت رابطه جدیدتان کاری اشتباه است. هر شخصی منحصر به فرد است بنابراین هرگز سعی نکنید دست به مقایسه بزنید.
اگر همسر سابقتان در گذشته خیانت کار یا دروغ گو بوده و یا هر خصلت دیگری داشته؛ دلیلی ندارد که همسر فعلیتان در این پیوند و رابطه جدید نیز همان خصوصیات را داشته باشد.
هرگز خود را بابت شکست در رابطه قبلی سرزنش نکنید هرگز خودتان را بابت شکست در ازدواج اول سرزنش نکنید.
احساس گناه نسبت به آنچه در زندگی مشترک قبلی تان اتفاق افتاده فقط شما را از حرکت به جلو باز می دارد.
در برابر فرزندان خود آسیب پذیر نباشید.
اگر از زندگی قبلی خود فرزندی داشته باشید، احتمالا همواره ترس از طرد شدن توسط او را دارید و با خود می اندیشید که مبادا فرزندم والد دیگرش را به من ترجیح داده و تصمیم بگیرد بقیه عمر را در کنار او سپری کند.
والدینی که در این رابطه احساس آسیب پذیری می کنند به فرزندان خود بیش از حد بها می دهند. از آنجایی که در چنین مواقعی محدودیتی برای رفتار فرزندان وجود ندارد، جسور شده و به شریک جدید زندگیتان احساس ناامنی می دهند.
نویسنده: قاصد
رسانه تاب آوری ، سلامت روان ، سلامت اجتماعی ، بهداشت و ارتقا سلامت
- ۱۹شهریور
- ۸شهریور
- ۳شهریور
- ۳شهریور
- ۳شهریور
- ۳شهریور
- ۲شهریور
- ۱شهریور
- ۱شهریور